ПИШЕТЕ НИ

ПИШЕТЕ НИ

Ще се радваме да се свържем с Вас! Изпратете ни съобщение и един от нашите представители ще се свърже с Вас възможно най-скоро.

(Моля, попълнете полетата отбелязани със *.)

Как предпочитате да се свържем с Вас?


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  1. Начало
  2. »
  3. За нас
  4. »
  5. Новини
  6. »
  7. Отличие "Високи постижения в иновациите" от конкурса "Иновативно предприятие на годината" - 2022.

Отличие "Високи постижения в иновациите" от конкурса "Иновативно предприятие на годината" - 2022.

Отличие "Високи постижения в иновациите" от конкурса "Иновативно предприятие на годината" - 2022.
07.12.2022

На 07. 12. 2022 се проведе церемонията по награждаването на финалистите в конкурса "Иновативно предприятие на годината" - 2022г. - DECIBEL ( ДЕЦИБЕЛ АД) бе отличен с марката "Високи постижения в иновациите", която получи като финалист в конкурса!   

В продължение на 18 години, Националният конкурс „Иновативно предприятие на годината“ ежегодно награждава български предприятия и техни иновативни продукти, процеси, услуги и практики, успешно реализирани на българския и световния пазар.

Стартирал през 2004 г., конкурсът има мисията да насърчи иновационната дейност на българските предприятия и да популяризира техните успешни иновации сред широката общественост. 

Националният конкурс се организира от Фондация „Приложни изследвания и комуникации“, АРК Консултинг в партньорство с Европейската мрежа в подкрепа на бизнеса Enterprise Europe Network – България, с подкрепата на Изпълнителната Агенция за Европейския съвет по иновации и за МСП на Европейската комисия и на София Тех Парк, със съдействието на БАУХ – Българска асоциация за управление на хора, БАИТ – Българска асоциация по информационни технологии, BESCO – Българската стартъп асоциацияи PARA – Професионалната асоциация по роботика и автоматизация и медийни партньори.

DECIBEL LTD. - Децибел ООД /офис и шоурум/
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването и анализиране на трафика. Повече за "бисквитките" можете да разберете ТУК.