ПИШЕТЕ НИ

ПИШЕТЕ НИ

Ще се радваме да се свържем с Вас! Изпратете ни съобщение и един от нашите представители ще се свърже с Вас възможно най-скоро.

(Моля, попълнете полетата отбелязани със *.)

Как предпочитате да се свържем с Вас?


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  1. Начало
  2. »
  3. За нас
  4. »
  5. Новини
  6. »
  7. Започна първото в България производство на рециклирани акустични материали от филц

Започна първото в България производство на рециклирани акустични материали от филц

Започна първото в България производство на рециклирани акустични материали от филц
20.01.2022

В началото на 2022г. DECIBEL започна първото в България производство на екологични акустични панели и разделите за бюра и стаи от 65% рециклиран P.E.T. филц. 

Производствената технология на DECIBEL позволява изработка на перфорирани и плътни дизайнерски панели различни по размер, дебелина и цвят по RAL. 

Стандартните модели от P.E.T. наречени FESIGN, са разработени, така, че да генерират малко отпадъчно количество суровина, като междувременно достигат оптимални акустични показатели. Дизайна и формата на елементите от линията FESIGN, могат да се комбинират помежду си, като се прилагат залепени или висящи на стени, тавани и пред стъглени прегради. Предимството на рециклирания филц е неговата екологичност, малка дебелина и лекота. 

Производствения капацитет на DECIBEL за панели от филц е около 109 000 м2 на година. 

Панелите от линията FESIGN могат да бъдат поръчани от електронния магазин на DECIBEL - ТУК, а в случай, че се интересувате от изработка на панели по Ваш модел, не се колебайте да се свържете с нас на: contact@decibel.bg

DECIBEL LTD. - Децибел ООД /офис и шоурум/
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването и анализиране на трафика. Повече за "бисквитките" можете да разберете ТУК.