ПИШЕТЕ НИ

ПИШЕТЕ НИ

Ще се радваме да се свържем с Вас! Изпратете ни съобщение и един от нашите представители ще се свърже с Вас възможно най-скоро.

(Моля, попълнете полетата отбелязани със *.)

Как предпочитате да се свържем с Вас?


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Референции

Gherghe Costinel

Току що завършихме проекта и сме много доволни от получените резултати. Резултатите са според получените показания, а именно музиката вече не се чува, а и предаваните вибрации също са намалели.

Дан

"Нищо не може да замести съня в стая, която е напълно тиха! Благодарни сме на екипа на DECIBEL за техния професионализъм и решенията им, които се оказаха много подходящи за нас..."

Хайнал Хунор

"DECIBEL  спази всички наши изисквания за продукти и доставка, ние уверено ги препоръчваме за техните решения и за доброто сътрудничество, което имахме по време на първия ни проект."

David Gresham

Сключихме договор с DECIBEL за управление на проекта, както от акустична, така и от естетическа гледна точка. Силно препоръчваме техния опит, планиране и изпълнение.

Борислав Гигов

"MMG Music потвърждава доброто изпълнение от страна на DECIBEL и изразява високата си оценка за работата им. Без колебание препоръчваме DECIBEL."

Александър Червенков

'Нашият екип е убеден че фирма DECIBEL напълно заслужава доверието на бъдещите си клиенти, поради натрупания опит, видимите постигнати резултати и високото качество на предлаганите от тях услуги."

Eмил Александров

"Решението което получих беше финансово оправдано, извършено прецизно, а постигнатият резултат-ефективен...Изключително доволен съм от партньорството си с DECIBEL"

Антоанета Ненова

"Фирма DECIBEL демонстрира изключителен професионализъм и ангажираност за постигане на максимална ефективност и надеждност в предложеното от тях акустично решение, което в крайна сметка доведе до желания резултат."

Радостин Николов

"Решението, което получихме от DECIBEL беше оптималния за нас вариант- освен ефективно и икономически изгодно. Монтажът беше извършен прецизно, бързо и чисто."

Каммартон България

"Фирмата даде акуратното решение благодарение на високия им професионализъм, изпълнението по договора беше изпълнено експедитивно и качествено, за което ние даваме нашите референции за фирма DECIBEL."

Мария Соколова- Попдончева

"Доволна съм от постигнатия резултат, кооперативността и бюджета, в който успяхме да влезнем.

Препоръчвам фирмата и нейния собственик като надеждни партньори, заради подхода, отношението и добрия краен резултат, който постигнаха, въпреки трудностите."

Б. Анчева

"Те ни предложиха оптималния за нас вариант, съобразявайки се с нашия бюджет и изисквания, бяха гъвкави,....препоръчваме на драго сърце."

Shota Khizanishvili

"Company DECIBEL has proved to be highly competent, adaptable to the challenges that the project faced and over- achieved the initially agreed result." 

Лили К.

"Благодаря:

- за професионализма
- за проявената отзивчивост
- за това, че върна спокойствието в дома ми."

Рефереция за д-р инж. Цветан Недков

Aristos Constantinou

"За новото ми студио в град София съм използвал акустични дифузори от DECIBEL и съм много доволен както от акустичните резултати, така и от дизайна на продукта!... Благодаря Ви!"

Х. Ацинов

"За нас DECIBEL е предпочитан партньор в случаите,  които изискват прецизни и адекватни технически решения в областта на шумозаглушаването..."

Иван Розенов

През изминалата 2015 г. Децибел ООД извърши акустична обработка на три от нашите конферентни зали. След акустичното третиране, нашите зали отговарят на световните изисквания по отношение на звуковите параметри. Благодарим Ви за бързината и качествено на извършената услуга.

Христо Киров

"Препоръчваме инж. Цветан Недков от DECIBEL, като сериозен, коректен и надежден партньор, притежаващ възможности да се справи успешно с всички предизвикателства... с гарантирано качество и бързина."

инж. Валери Дойчинов

"Препоръчваме инж. Недков от DECIBEL като сериозен, коректен и надежден партньор, притежаващ реални възможности да изпълни конкретни задачи на акустични проблеми."

DECIBEL LTD. - Децибел ООД /офис и шоурум/
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването и анализиране на трафика. Повече за "бисквитките" можете да разберете ТУК.