Nova 41/42 – Нискобюджетен децибелов метър

Описание

Ниско бюджетни децибелови метри от Клас 1 или Клас 2 са част от лесната за използване гама Pulsar Nova.

Характеристики:

  •  TFT екран, показващ ясно информация при всякакви условия
  •  Калибриране за съвместими, точни измервания
  •  Едновременно измерване на всички ключови параметри
  •  Динамичен обхват на измерване от 20 dB (A) до 140 dB (A)
  •  Добавете регистриране на данни като незадължителна надстройка сега или по -късно.

Приложения

  • Тестване на трудов шум, тестване при аварийна аларма, инсталиране на озвучителна система и измерване на шума на автомобила.

Висок клас децибелов метър на ниска цена!

Моделите Pulsar Nova 42 (Клас 2) или модел 41 (Клас 1) са идеалният инструмент за извършване на основни оценки на трудов шум. Метър от Клас 2 е всичко, което е необходимо за повечето приложения, но ако имате нужда от повишена прецизност, тогава метър от Клас 1 може да е подходящ. Както при всички измервателни уреди в гамата Nova, и двата са в съответствие с Международните директиви за трудов шум или промишлена хигиена и могат да се използват като част от фирмената стратегия за здраве и безопасност.

Всеки измервателен уред Nova Decibel е проектиран да бъде лесен за използване, като същевременно ви предоставя основните параметри, необходими за спазване на законодателството. Тези инструменти за начално ниво могат да бъдат надстроени, за да станат измервателни уреди за регистриране на данни, което ви дава много гъвкав инструмент за всички ваши измервания на нивото на шума.

Галерия

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването и анализиране на трафика. Повече за "бисквитките" можете да разберете ТУК.