Square Raster Absorber

Предназначение и описание

Акустичният панел Square Raster Absorber, предлага най- добри резултати в поглъщането на средни и високи честоти. Приложението на материала в звукозаписни, телевизионни и радио студиа, гарантира добро акустично решение и модерен дизайн. Друго предимство на Square Raster Absorber е, че поставените една до друга плочи, правят снадките им незабележими, а кухините могат да се използват за прокарване на кабели през тях.

Предимства на акустичния панел:
- семпъл дизайн
- добри акустични свойства
- лесен монтаж
- различни приложения

Приложение и монтаж

Акустичният материал Square Raster Absorber е подходящ за приложение в телевизионни и радио студиа, звукозаписни студиа, помещения за звукообработка, репетиционни зали, музикални зали, обществени помещения, концертни зали и аули, където е необходимо подобряване на акустичната среда.

Square Raster Absorber е лесен за монтаж, чрез директно лепене с полиуретаново или полихлорпреново лепило, както на стени, така и на тавани.

* Square Raster Absorber е акустичен панел и няма звукоизолационни характеристики. Той не е подходящ за звукоизолация на стени и звукоизолация на тавани.

За да поръчате и разгледате цените натиснете ТУК

 

Коефициент на звукопоглъщане

Техническа информация

Материалразпенен полиуретан
Плътност25 кг./мᶟ (ISO 845)
Твърдост1,5 kPa (ISO 3386)
Цветовесив, може да има нюанси
Размери на панела50 x 50 см
Дебелина на плочите7,5 см
Тегло490 гр.
Монтажчрез директно лепене

Галерия

Свързани проекти

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването и анализиране на трафика. Повече за "бисквитките" можете да разберете ТУК.