ПИШЕТЕ НИ

ПИШЕТЕ НИ

Ще се радваме да се свържем с Вас! Изпратете ни съобщение и един от нашите представители ще се свърже с Вас възможно най-скоро.

(Моля, попълнете полетата отбелязани със *.)

Как предпочитате да се свържем с Вас?


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
 1. Начало
 2. »
 3. Проекти
 4. »
 5. Жилища
 6. »
 7. Акустични панели за аудио стая вкъщи

Акустични панели за аудио стая вкъщи

Акустични панели за аудио стая вкъщи
Акустични панели за аудио стая вкъщи
Акустични панели за аудио стая вкъщи
Акустични панели за аудио стая вкъщи
Акустични панели за аудио стая вкъщи
Акустични панели за аудио стая вкъщи
Акустични панели за аудио стая вкъщи
Акустични панели за аудио стая вкъщи
Акустични панели за аудио стая вкъщи

Клиентът потърси акустична обработка за хола си, за да подобри качеството на звука и да минимизира отраженията. С предпочитание към слушане на музика, той пожела решение, което да оптимизира акустиката на пространството. След извършване на задълбочени оценки и симулации, създадохме план за действие, като се фокусирахме върху стената зад екрана и тонколоните.

 

Как DECIBEL подобри акустичната атмосфера на всекидневната?

Обхват на работа

 • Консултация с клиента относно нуждите от акустично третиране.
 • Извършване на акустични симулации за оценка на пространството.
 • Сътрудничество с клиента за определяне на предпочитани материали и зони за третиране.
 • Планиране на третирането в два етапа: адресиране на стената зад екрана и тонколоните в етап първи и потенциално бъдещо третиране на тавана и трапезарията в етап втори.
 • Визуализация на предложените решения.
 • Производство и монтаж на дървени акустични панели.

Предизвикателство

Основното предизвикателство беше да се оптимизира акустиката на всекидневната, като същевременно се запази нейната естетическа привлекателност. Освен това, третирането на комбинирана всекидневна и трапезария постави допълнителни въпроси за доброто изпълнение на проекта и набелязахме допълнителните нужди от обработка, които ще се реализират в бъдеще.

 

Какви бяха стъпките, включени в обработката на всекидневната с бели дървени панели WAVO?

Решение

След внимателно обмисляне и направените симулации препоръчахме акустично третиране на стената зад екрана и тонколоните с дървени панели като начален етап на акустична обработка. Избрахме дървени панели WAVO, заради техните звукопоглъщащи свойства и визуална привлекателност. Решението да се обърне внимание на акустичното третиране на няколко етапа позволи гъвкавост и осигури ефективни резултати, като същевременно се запази желаната естетика на пространството.

Използвани продукти

 • Перфорирани акустични панели WAVO: Избрани заради своите звукопоглъщащи свойства и естетически привлекателен вид, тези панели предоставиха ефективно решение за минимизиране на отраженията и подобряване на качеството на звука във всекидневната.

Резултат

Завършването на първия етап от акустичната обработка значително подобри качеството на звука във всекидневната, осигурявайки по-приятно аудио изживяване за клиента. Естетичното подобрение, внесено от дървените панели, добави стилен щрих към пространството, съобразявайки се с визията на клиента за жилищната му зона. Макар вторият етап да е планиран за по-нататък, клиентът изрази задоволство от първоначалните резултати и очаква с нетърпение по-нататъшното подобряване на акустиката на своето пространство.

Свързани продукти

DECIBEL LTD. - Децибел ООД /офис и шоурум/
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването и анализиране на трафика. Повече за "бисквитките" можете да разберете ТУК.