ПИШЕТЕ НИ

ПИШЕТЕ НИ

Ще се радваме да се свържем с Вас! Изпратете ни съобщение и един от нашите представители ще се свърже с Вас възможно най-скоро.

(Моля, попълнете полетата отбелязани със *.)

Как предпочитате да се свържем с Вас?


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Акустични панели в SPA център в Йоханесбург

Акустични панели в SPA център в Йоханесбург
Акустични панели в SPA център в Йоханесбург
Акустични панели в SPA център в Йоханесбург
Акустични панели в SPA център в Йоханесбург
Акустични панели в SPA център в Йоханесбург
Акустични панели в SPA център в Йоханесбург
Акустични панели в SPA център в Йоханесбург
Акустични панели в SPA център в Йоханесбург
Акустични панели в SPA център в Йоханесбург

През 2019г. DECIBEL стъпва на Южно Африканския пазар. Така продуктите на бранда, произведени в България стават достъпни за любителите на добрия звук и тишината в Йоханесбург, Претория и други близки градове в Южна Африка.

В края на 2020г. от СПА център Арония се свързват с местния представител на DECIBEL и споделят за проблема с шума, който пречи на релаксацията на клиентите им. Намиращ се, в най- елитния кваартал на Йоханесбург, СПА центъра предлага еднодневни релакс пакети и зона, в която се приготвят и  освежителни напитки. Именно там, машините за кафе, лед, миксиране и разбъркване генерират шум, който отеква във високите тавани на помещенията. Шума и реверберацията (кънтенето/ ехото), създават у посетителите усещане, че се намират в баня. Самото кънтене, пък засилва допълнително усещането за шум от машините. 

Собствениците, решават да се справят с проблема и избират предложеното акустично решение със стенни акустични панели, монтирани по няколко от стените в кафе зоната. 

Изработката, доставката и монтажа на панелите отнема няколко седмици, като резултата от намалялото ехо, се усеща веднага, след инсталацията на акустичните панели. 

Монтажа е извършен лесно от местни инсталатори посредством предоставено инсталационно ръководство и няколко флакона монтажна пяна.

Акустичните панели на DECIBEL са акустично изпитани и сертифицирани в европейска лаборатория и отговарят на всички изисквания за стенни облицовки. Произвеждат се на поточна линия с постоянен контрол на качеството в стандартни и нестандартни размери в общо 22 цвята, които можете да разгледате ТУК.

 

Свързани продукти

Текстилен акустичен панел

Звукопоглъщащите акустични панели имат сърцевина от технически полиуретан 18 - 30 и покривен слой от акустичен текстил. Акустичният текстил допринася за доброто звукопоглъщане на панелите, превръщайки ги в идеално решение за помещения, където има необходимост от акустично третиране и естетична визия. Текстилът на панелите придава уютен и стилен завършек на помещенията, в които се прилагат. Панелите се предлагат в три стандартни дебелини: 30мм, 40мм или 50мм и в 22 различни атрактивни цвята. Акустичните пана са лесни за монтаж, чрез директно лепене с монтажно лепило или на конструкция. Чистотата им се поддържа, чрез забърсване с влажна и чиста кърпа. Текстилът, също така може да се третира с меки почистващи препарати, при необходимост. Акустичните панели са създадени за употреба в офис помещения (където има кънтене), за облицовка на стени и тавани, в помещения: домашни кина, музикални кътове, звукозаписни студиа и конферентни зали, където се цели добра чуваемост и разбираемост на речта.Акустичните панели с текстилно покритие са подходящи за употреба в помещения на закрито.Тези панели могат да се монтират, както по стените, така и по тавана на помещението.При монтажа на панела, чрез директно лепене е необходимо предварително почистване на стената с влажна кърпа. Лепилото за монтажа е полиуретаново монтажно лепило, налично за поръчки от DECIBEL. DECIBEL предлага и специална монтажна система прикрепена към гърба на панела, която улеснява монтажа и спестява от времето за съхнене. За монтажа не се изискват специфични умения. За да поръчате и разгледате цените натиснете ТУК.  42334234234

Текстилен акустичен панел

GLL - 3D™ акустични панели

GLL™ са дизайнерски триъгълни акустични панели специално създадени за подобряване на акустичната среда в офиси, конферентни зали, хотели и заведения.Естетическата стойност на GLL™, съчетана с високи звукопоглъщащи параметри, го превръщат в идеален избор за интериора на училища и университети, телевизионни студиа, дискотеки и др.Скулптурната изразителност на серията, подчертана от изкуствено или естествено осветление, позволява създаването на акцентни пана в интериора, граничещи с  произведения на изкуството.GLL™ серията се състои от 5 елемента: разновидности на триъгълник. GL1, GL2, GL3, GL4, GL5, които могат да се комбинират в безбройни ефектни геометрични и цветови композиции, подходящи за различни интериорни стилове.  Дизайна на линията е специално разработена от студио Thinkforward за DECIBEL през 2014г.     Акустичните панели GLL™ на DECIBEL са направени от технически полиуретан с плътност 18 - 30 и покритие от акустичен текстил. Акустичният текстил допринася за доброто звукопоглъщане на панелите, превръщайки ги в идеално решение за помещения, където има необходимост от акустично третиране и естетична визия. Акустичните пана  GLL™ са лесни за монтаж,  чрез директно лепене с монтажно лепило. За монтажа не се изискват специални умения. Поддържат се лесно, чрез забърсване с влажна кърпа или мек препарат за почистване на текстил. Линията GLL™ с акустичен плат е налична в 22 стандартни цвята.Времето за изработка е между 5 и 8 работни дни. Поръчайте Вашите GLL™ от ТУК. GLL дава свобода на въображението. GLL вдъхва живот на вашите стени.  42334234234

GLL - 3D™ акустични панели

Текстилен акустичен панел с принт

Акустичните текстилни панели са продукт, съчетаващ акустични свойства и естетични качества. Добрите му звукопоглъщащи характеристики го превръщат в подходящо решение за акустично третиране на офиси, хотели, заведения и търговски площи. Акустичните панели с принтирано изображение, имат ярки цветове и запазват високата резолюция на файловете предоставени за печат. На акустичния плат могат да бъдат принтирани фирмени лога, снимки или текстура, която да се слее или допълни интериора на помещението, в което ще се прилага панелът. Принтирането на изображение може да се изпълни, така че няколко близо монтирани панела,  да оформят цяло картинно пано.       Акустичните панели с принтирано изображение са най - подходящи за акустично третиране на офис помещения, домашни кина,  заведения, хотели и търговски площи (където има кънтене). Тези панели са подходящи за акустична облицовка на стени и тавани. Монтажът им се осъществява, чрез директно лепене с полиуретаново монтажно лепило или на специална монтажна система на DECIBEL, която се поставя на гърба на панела. Ако се интересувате и искате да получите повече информация за цените, характеристиките и поръчките на акустичните панели с принтирано изображение, изпратете ни Вашето запитване на: sales@decibel.bg    42334234234

Текстилен акустичен панел с принт
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването и анализиране на трафика. Повече за "бисквитките" можете да разберете ТУК.