ПИШЕТЕ НИ
ПИШЕТЕ НИ

Ще се радваме да се свържем с Вас! Изпратете ни съобщение и един от нашите представители ще се свърже с Вас възможно най-скоро.

(Моля, попълнете полетата отбелязани със *.)

Как предпочитате да се свържем с Вас?


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  1. Начало
  2. »
  3. Проекти
  4. »
  5. Спортни, учебни и концертни зали
  6. »
  7. Акустично третиране на концертна зала, Швейцария

Акустично третиране на концертна зала, Швейцария

Акустично третиране на концертна зала, Швейцария
Акустично третиране на концертна зала, Швейцария
Акустично третиране на концертна зала, Швейцария
Акустично третиране на концертна зала, Швейцария
Акустично третиране на концертна зала, Швейцария

MONDAYS AT SEVEN е художествена поредица от представления в Бил, където всяка година в първия понеделник на месеца в 19:00 се провеждат от шест до осем събития. Продукциите са предимно в областта на музиката, както и представления като четения, танци, театър и др.

 

MONDAYS AT SEVEN е място където може да се изживее изкуството поради начина на провеждане и интимността на самите събития. Представленията позволяват на посетителите да се докоснат до артистите чрез звука. Следователно акустичната среда на мястото има изключително значение.

 

Какъв беше проблема? Залата имаше нужда от подобряване на акустичната среда с цел извличане на максималното от провежданите събития. Макар и с нисък бюджет, клиентите ни имаха нужда от ефикасно решение.


Каква беше целта? Подобряване на акустичното възприятие и душевното състояние на артистите и публиката. За целта трябваше да изгладим кривата на реверберацията, да премахнем трептенията с цел да увеличим броя на "добрите места" за посетителите на залата.

 

Какво беше решението? Заедно с местния ни консултант в Швейцария, DECIBEL предостави панели Skyline Diffuser в бял цвят. Skyline Diffuser е триизмерен дифузионен панел, който обикновено се прилага върху стени или тавани, осигурявайки двойна дифузия както във вертикални, така и в хоризонтални равнини в помещения. Работи на високи честоти, очертавайки и изяснявайки звука.

 

Резултатите: Както музикантите, така и публиката могат да се наслаждават на музикалните изпълнения и другите културни събития в по-добра акустична среда. Музикантите могат както да се чуват, така и да бъдат чути по-добре. Кривата на реверберация е станала доста по равномерна посредством инсталирането на Skyline Diffuser, а звукът е добре разпределен измежду 50-те места (25 по това време поради ограниченията на COVID). 

 

За допълнителна информация, моля, свържете се с нас на sales@decibel.bg.

DECIBEL LTD. - Децибел ООД /офис и шоурум/
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването и анализиране на трафика. Повече за "бисквитките" можете да разберете ТУК.