ПИШЕТЕ НИ
ПИШЕТЕ НИ

Ще се радваме да се свържем с Вас! Изпратете ни съобщение и един от нашите представители ще се свърже с Вас възможно най-скоро.

(Моля, попълнете полетата отбелязани със *.)

Как предпочитате да се свържем с Вас?


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  1. Начало
  2. »
  3. Проекти
  4. »
  5. Ресторанти, барове и клубове
  6. »
  7. Звукоизолация на таван в заведение SASA

Звукоизолация на таван в заведение SASA

Звукоизолация на таван в заведение SASA
Звукоизолация на таван в заведение SASA
Звукоизолация на таван в заведение SASA
Звукоизолация на таван в заведение SASA
Звукоизолация на таван в заведение SASA

Ресторант Sasa Радисън

Ресторанти Sasa са популярна верига заведения за хранене. Една от локациите на заведението се намира на партерния етаж на хотел Радисън, София .

Акустичният проблем

Ръководството на ресторанта се обърна към DECIBEL с нуждата за намаляване на шума. Проблемът възниква от високите нива на шум и силната музика от заведението които смущават гостите на хотела. Поради тънкия таван на сградата, който разделя ресторанта от стаите по-горе, говорът и тракането на чинии и прибори достига до горните етажи. Това нарушава комфорта от престоя на посетителите на хотел Радисън и води до негативни отзиви от страна на гостите му. 

След одобрение на предложеното от фирма DECIBEL решение, започна монтажът на високоефективна система за намаляване на шума. 

Решението

Решението на инженерите на DECIBEL,  е съобразено със спецификата на проблема. Поради тази причина екипът на DECIBEL използва C - MUTE SYSTEM™ . Това е иновативен продукт, разработен и усъвършенстван от DECIBEL. Основният принцип на действие на системата е използваната електро-механична аналогия маса + пружина + маса. Инженерният отдел на DECIBEL е разработил специални антивибрационни DClox™ крепежни елементи, служещи за монтиране на C-MUTE панелите към съществуващия таван. 

Резултати от изпълнения проект

DECIBEL планира и изпълни целия проект и той даде желаните резултати. 

Измерванията проведени след акустичното третиране оставиха клиента доволен.

Свързани продукти

DECIBEL LTD. - Децибел ООД /офис и шоурум/
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването и анализиране на трафика. Повече за "бисквитките" можете да разберете ТУК.