Wave висящ акустичен панел

Описание на продукта

Wave акустичен бафъл е висящ звукопоглъщащ панел, който служи за контрол на акустиката и понижаване на звуковите нива в обществени и индустриални помещения. Предимството на технологията на Wave e, че той звукопоглъщане и с двете си страници, като съществременно, може да прикрива визуално кабели и инсталации монтирани по тавана. В зависимост от разстоянията между бафълите, се постига промяна в коефициента на звукопоглъщане. Освен отстоянията между бафълите, височината  и отстоянията към тавана, също спомагат за постигане и промяна в коефициента на звукопоглъщане. Това прави Wave предпочитано решение за инженер акустици, които могат да разрешават разнообразни акустични задачи ‘играейки си' с отстоянията. 

Wave е много подходящо решение за наламявяне на първи звукови отражения в индустриални помещения, където въпреки монтирани локални шумозащитми бариери не е постигнат очаквания резултат. Едно от предимствата на технологията е за помещения’, по чиито тавани вървят множество комуникации, където хоризонталните бафълите, таванни панели или растерни окачени тавани не са приложими.

Приложение и монтаж

Системите за закрепване на Wave са два вида. С метално въже или с фиксирани метални шпилки. Системата с металните шпилки се прилага с цел да се осигури стабилност на бафъла в помещения, в които има по-висока скорост на движение на въздуха или попадат в близост до вентилационни решетки. 

Различните размери и богатата цветова гама дават възможност на архитекти и дизайнери да подобряват акустиката в офисни помещения, където бафълите могат да се превърнат в красив ахритектурен акцент. Размерите и подреждането на бафълите могат да създадат своеобразни “живи” композиции по таваните, а като допълнително към бафълите може да се добави и LED осветление.

Коефициент на звукопоглъщане

Техническа информация

Материалтехнически полиуретан и акустичен текстил
ЦветовеПанелите се предлагат в 22 цвята
Размери150 см. X 40 см.
Дебелина 10 см.
Тегло1.68 кг.
Монтажчрез окачване

Галерия

Свързани проекти

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването и анализиране на трафика. Повече за "бисквитките" можете да разберете ТУК.