Перфориран акустичен панел - WavO™

Описание на продукта

WavO™ е дизайнерски акустичен панел съставен от 9,7% перфорирана лицева плоскост и основа от технически полиуретан с дебелина 50mm.

WavO™ e изчислен и проектиран да работи в средните и високи честоти от звуковия спектър. Композиционната екпресивност на WavO™ позволява безбройни комбинации и индивидуални композиции. Тънките прорези на лицевата плоскост, осветени от изкуствена или естествена светлина, хвърлят допълнителни сенки върху основата, допринасяйки за оптическата илюзия на дълбочината на перфорацията.

Перфорираният панел може да бъде изработен с лицева част от бял матов фурнир или естествен дървен фурнир. При специфични интериорни изисквания е възможно да бъде изработен в нестандартен финишен фурнир. Геометрията на перфорацията на WavO™, го прави много подходящ за изграждане на цели композиционни пана от 6 или 8 елемента/ панела. 

Приложение и монтаж

Акустичният панел WavO™ е много подходящ за акустично третиране на барове, дискотеки, ресторанти, търговски площи, административни помещения и хотели. Модерният дизайн и акустичните му параметри го правят идеален за подобряване на времето на реверберация в конферентни и теле конферентни зали, офиси, звукозаписни и телевизионни студиа, концертни зали, звукообработващи студиа, репетиционни студиа, аули и класни стаи, аудиологични и аудиометрични кабинети.

Перфорираните панели не са звукоизолационни и няма да са полезни при звукоизолация на стени.

Акустичните перфорирани панели могат да се монтират както по стените, така и по тавана на помещението. 

Препоръчителният начин за монтаж на панелите, е чрез директно лепене с полихлорпреново или полиуретаново лепило.

Коефициент на звукопоглъщане

Техническа информация

МатериалMDF с естествен фурнир; технически полиуретан
ЦвятБял мат или естествен дъбов фурнир
Размери500 х 500мм
Дебелина57мм
Тегло2,14кг на панел
Перфорация9,7%
Монтажстени и тавани; директно лепене или окачваща система

ACER се предлага в следните цветове:

Галерия

Свързани проекти

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването и анализиране на трафика. Повече за "бисквитките" можете да разберете ТУК.