Перфориран акустичен панел - WavO

Предназначение и описание

WavO е дизайнерски акустичен панел съставен от 9,7% перфорирана лицева плоскост и основа от технически полиуретан с дебелина 50 mm.

WavO e изчислен и проектиран да работи в средните и високи честоти от звуковия спектър. Композиционната екпресивност на WavO позволява безбройни комбинации и индивидуални композиции. Тънките прорези на лицевата плоскост, осветени от изкуствена или естествена светлина, хвърлят допълнителни сенки върху основата, допринасяйки за оптическата илюзия на дълбочината на перфорацията.

Перфорираният панел може да бъде изработен с лицева част от бял матов фурнир или естествен дървен фурнир. При специфични интериорни изисквания е възможно да бъде изработен в нестандартен финишен фурнир. Геометрията на перфорацията на WavO, го прави много подходящ за изграждане на цели композиционни пана от 6 или 8 елемента/ панела. 

Приложение и монтаж

Акустичният панел WavO е много подходящ за акустично третиране на барове, дискотеки, ресторанти, търговски площи, административни помещения и хотели. Модерният дизайн и акустичните му параметри го правят идеален за подобряване на времето на реверберация в конферентни и теле конферентни зали, офиси, звукозаписни и телевизионни студиа,  концертни зали, звукообработващи студиа, репетиционни студиа, аули и класни стаи, аудиологични и аудиометрични кабинети.

Перфорираните панели не са звукоизолационни и няма да са полезни при звукоизолация на стени.

Акустичните перфорирани панели могат да се монтират както по стените, така и по тавана на помещението. 

Препоръчителният начин за монтаж на панелите, е чрез директно лепене с полихлорпреново или полиуретаново лепило.

Подробни инструкции за монтаж, можете да свалите от тук: Perforated acoustic panels_Instalaltion_guide.pdf

За да поръчате и разгледате цените натиснете ТУК

Коефициент на звукопоглъщане

Техническа информация

Материал MDF с естествен фурнир; технически полиуретан
Цвят Бял мат или Естествен дъбов фурнир
Размери 50 сm. X 50 cm.
Дебелина 5.7 cm.
Тегло 2,14 кг. на панел
Перфорация 9.7 %
Монтаж стени и тавани; директно лепене или окачваща система

Галерия