ПИШЕТЕ НИ
ПИШЕТЕ НИ

Ще се радваме да се свържем с Вас! Изпратете ни съобщение и един от нашите представители ще се свърже с Вас възможно най-скоро.

(Моля, попълнете полетата отбелязани със *.)

Как предпочитате да се свържем с Вас?


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  1. Начало
  2. »
  3. Проекти
  4. »
  5. Офиси и зали за срещи
  6. »
  7. Акустични бафали в IT офис

Акустични бафали в IT офис

Акустични бафали в IT офис
Акустични бафали в IT офис
Акустични бафали в IT офис
Акустични бафали в IT офис
Акустични бафали в IT офис
Акустични бафали в IT офис
Акустични бафали в IT офис
Акустични бафали в IT офис
Акустични бафали в IT офис

Интервю разказ за проекта.


Въпрос: Какво доведе клиента при DECIBEL?

Отговор: Получихме обаждане от техния водещ дизайнер, представляващ фирма за вътрешен дизайн, създаваща нови офиси за клиентите ни. Тя имаше ясна представа какво искат и краен срок само след 4 седмици.

Въпрос: Какъв беше първият ви разговор?

Отговор: Те имаха много ясна представа какво искат и ни изпратиха подробно запитване с искане за нестандартни размери и начин на монтаж какъвто не бяхме правили досега. Беше ясно, че сме единствените способни да доставим този вид акустично решение с нестандартни висящи панели и огромни прегради за бюрата им само за четири седмици.

Въпрос: Какво искаше да постигне клиентът?

Отговор: Основният приоритет беше върху външния вид на акустичните материали,  както можете да видите в готовия проект, офисите са луксозно изпълнени в модерен и раздвижен стил. Фирмата работи в сферата на спортите залагания и повечето от служителите им са млади хора, така че дизайнът на офисите трябваше да отразява това.

На второ място, разбира се, акустичните качества. В голям офис от отворен тип (open space) се стремим да покрием поне 30% от площта с акустични решения. Беше предизвикателство с тази визия и това позициониране на панелите да покрием площта, която беше необходима, за да постигнем хармонична акустична среда.

Въпрос: Имаше ли изисквания за дизайн и цветове?

Отговор: Нашият клиент имаше много специфични изисквания за дизайн и цвят, които можете да видите в готовия проект. Успяхме да изработим нестандартните висящи панели и паравани за бюра в точните размери и цветовете, избрани от дизайнера.

Въпрос: Имаше ли предизвикателства за производството на поръчковите продукти?

Отговор: ДА! Определено, защото това бяха 65 броя паравани, които да бъдат инсталирани за по-малко от четири седмици. Освен това размерите им бяха два пъти по-големи от стандартните, които ние предлагаме. Трябваше да измислим освен как да ги произведем, как да ги направим устойчиви за времето напред, така че с годините да не се изметнат поради големите си размери.

Въпрос: Имаше ли технически особености при монтажа?

Отговор: Да, трябваше да монтираме всички висящи панели при вече завършен интериор и инсталирани работни станции.  Това създаде известни трудности, тъй като фиксирането им за тавана на точно определените места, беше трудно при вече поставените мебели. От друга страна това ни даде възможност още по време на монтажа да се насладим на гледката при попълването на дизайна с акустичните висящи панели :) 

Въпрос: Какви са отзивите за акустиката след монтажа на панелите и преградите на DECIBEL?

Отговор: Интериорният дизайнер и преставителите на фирмата са много доволни от резултата. Надяваме  се скоро и служителите, които ще работят в офиса да се радват не само на фантастичното ново офис пространство, но и на страхотната акустична среда.

Свързани продукти

DECIBEL LTD. - Децибел ООД /офис и шоурум/
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването и анализиране на трафика. Повече за "бисквитките" можете да разберете ТУК.