ПИШЕТЕ НИ
ПИШЕТЕ НИ

Ще се радваме да се свържем с Вас! Изпратете ни съобщение и един от нашите представители ще се свърже с Вас възможно най-скоро.

(Моля, попълнете полетата отбелязани със *.)

Как предпочитате да се свържем с Вас?


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  1. Начало
  2. »
  3. Проекти
  4. »
  5. Офиси и зали за срещи
  6. »
  7. Акустични панели BEELIVE в Хърватска

Акустични панели BEELIVE в Хърватска

Акустични панели BEELIVE в Хърватска
Акустични панели BEELIVE в Хърватска
Акустични панели BEELIVE в Хърватска
Акустични панели BEELIVE в Хърватска

Акустичното третиране на заседателните зали е едно от задължителните условия при проектирането им. Колеги акустици от Загреб се свързаха с нас за производството на акустични панелинеобходими им за конкретен обект. Те проектирали административната сграда на LIDL в Загреб, спазвайки акустичните норми. За намаляване на времето на реверберация и подобряване на акустичния комфорт в заседателните зали и коридорите на сградата е необходимо акустично третиране. Колегите са изчислили необходимата квадратура за постигане на време на реверберация определено по стандартите им. Те потърсиха DECIBEL за производство на акустичните панели, като си бяха избрали дизайнерския акустичен панел BEELIVE за третиране на помещенията си. 

Панелът BEELIVE е разработен от екипа на DECIBEL, като сърцевината му е от високоефективен технически полиуретан с отворена клетъчна структура, особено ефективна в диапазона между 400-650 Hz, които са най-характерни за човешкия глас. Дизайнът и цветовете на панелите са изцяло съобразени с интериора на сградата, като по този начин го допълват естетически.

След монтирането на дизайнерските акустични панели BEELIVE,колегите акустици се свързаха с нас, за да споделят отчетения резултат. Те бяха постигнали заложените им в проекта стойности за време на реверберация, изпратиха ни снимки от монтираните панели и се похвалиха как са успяли да допринесат за още по-дизайнерския си стил на интериора с панелите BEELIVE.

В случай, че имате нужда от съдействие при проектирането и обновяването на условията на акустичния комфорт във Вашите сгради и зали, Ние оставаме на Ваше разположение и ще се радваме да допринесем за подобряването им. 

DECIBEL LTD. - Децибел ООД /офис и шоурум/
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването и анализиране на трафика. Повече за "бисквитките" можете да разберете ТУК.