ПИШЕТЕ НИ
ПИШЕТЕ НИ

Ще се радваме да се свържем с Вас! Изпратете ни съобщение и един от нашите представители ще се свърже с Вас възможно най-скоро.

(Моля, попълнете полетата отбелязани със *.)

Как предпочитате да се свържем с Вас?


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  1. Начало
  2. »
  3. Проекти
  4. »
  5. Спортни, учебни и концертни зали
  6. »
  7. Акустично третиране на класна стая в Брюксел, Белгия

Акустично третиране на класна стая в Брюксел, Белгия

Акустично третиране на класна стая в Брюксел, Белгия
Акустично третиране на класна стая в Брюксел, Белгия
Акустично третиране на класна стая в Брюксел, Белгия
Акустично третиране на класна стая в Брюксел, Белгия

DECIBEL изпълни проект за сдружение в Брюксел, Белгия. Koekeltech провежда различни видове курсове за обучение по софтуерни програми, графики и уеб дизайн.

Какъв беше проблемът?

В сградата на Koekeltech имаше критичен резонансен проблем в основната класна стая. Кънтенето въздейства върху речевата разбираемост и нивата на мотивация, както на курсистите, така и на техните преподаватели.

Каква беше целта?

За да могат членовете на курса да фокусират ефективно вниманието си върху учебния материал беше необходимо третиране на акустиката.
Както при много други сгради, така и при тази на Koekeltech, в етап проектиране не е обърнато внимание към важността на акустиката. Наша цел беше да превърнем класната стая в благоприятна учебна среда. Подбора на материалите и техните характеристики са ключови за крайния резултат. Затова за клиентите ни от Белгия разработихме индивидуален проект- абсорбиращи панели с фуксия, в сив цяв кореспондиращ с тяхното лого.

Какво беше решението?

Местният  партньор на DECIBEL достави дванадесет абсорбиращи панела. Начина на разположението им е от ключово значение затова инженерите на DECIBEL ги монтират по стените с отстояние 50 mm.

Резултатите:

Постигнахме задоволителни нива на реверберация и оправдахме очакванията на клиента ни.  Учебната стая вече е комфортна, а липсата на кънтене повишава концентрацията и мотивацията на курсистите и техните преподаватели.
Дразнещото кънтене и затрудненията до които то води вече няма да бъдат проблем за нашите клиенти, а на тях остава да се насладят на постигнатия комфорт в класната стая и да посрещат много нови курсисти.

Що се отнася до образованието, няма място за компромиси, но винаги ще има място за акустични панели.

Намерете повече за нашите акустични панели ТУК или се свържете с нас на sales@decibel.bg 

Свързани продукти

DECIBEL LTD. - Децибел ООД /офис и шоурум/
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването и анализиране на трафика. Повече за "бисквитките" можете да разберете ТУК.