ПИШЕТЕ НИ
ПИШЕТЕ НИ

Ще се радваме да се свържем с Вас! Изпратете ни съобщение и един от нашите представители ще се свърже с Вас възможно най-скоро.

(Моля, попълнете полетата отбелязани със *.)

Как предпочитате да се свържем с Вас?


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  1. Начало
  2. »
  3. Проекти
  4. »
  5. Ресторанти, барове и клубове
  6. »
  7. Акустично третиране на нощно заведение

Акустично третиране на нощно заведение

Акустично третиране на нощно заведение
Акустично третиране на нощно заведение
Акустично третиране на нощно заведение
Акустично третиране на нощно заведение
Акустично третиране на нощно заведение

Дискотека и нощен клуб Summer cult, в град Варна е разположен на крайбрежната алея. Дискотеката трябва да отвори врати преди началото на летен сезон 2017г. 

Акустичният проблем

По време на изграждането на заведението, водещите архитекти  работиха с инженерния екип на DECIBEL по дизайна, разположението и големината на отворите с изглед към морето.

Решението

Работата по клуб Summer cult започна със симулационен модел за измерване на звуковото налягане. Целта на акустичното третиране беше да се достигнат звукови нива които да не смущават сградите разположени в съседство. Специфичното в този казус е  съчетанието на  изолацията с дизайна на заведението. След одобрение на предложеното решение,DECIBEL се зае със задачата като за целта използва продукта VISTO 48 звукоизолационен панел, резултат от двугодишни разработки на DECIBEL. VISTO 48 е високотехнологичен звукоизолационен и звукопоглъщащ еластичен панел за стени и тавани.

Резултати от изпълнения проект

Финалната стъпка в проекта е измерването на постигнатото звуково ниво. Извършеното от техническо лице на фирма DECIBEL измерване, отчете стойности които са задоволителни и са спрямо българските норми за шум.

Свързани продукти

DECIBEL LTD. - Децибел ООД /офис и шоурум/
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването и анализиране на трафика. Повече за "бисквитките" можете да разберете ТУК.