ПИШЕТЕ НИ
ПИШЕТЕ НИ

Ще се радваме да се свържем с Вас! Изпратете ни съобщение и един от нашите представители ще се свърже с Вас възможно най-скоро.

(Моля, попълнете полетата отбелязани със *.)

Как предпочитате да се свържем с Вас?


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
 1. Начало
 2. »
 3. Проекти
 4. »
 5. Офиси и зали за срещи
 6. »
 7. Дизайнерски акустични панели за офис

Дизайнерски акустични панели за офис

Дизайнерски акустични панели за офис
Дизайнерски акустични панели за офис
Дизайнерски акустични панели за офис
Дизайнерски акустични панели за офис
Дизайнерски акустични панели за офис
Дизайнерски акустични панели за офис
Дизайнерски акустични панели за офис
Дизайнерски акустични панели за офис
Дизайнерски акустични панели за офис

Резюме

Стари клиенти се свързват отново с DECIBEL с желание да подобрят акустиката в две зали за срещи и интервюта, в офиса им в София. След няколко успешно завършени стари проекти, клиентът знае, че отново може да разчита на нас, за да третира акустично наскоро реновираните стаи. Въпреки малкия си размер, тези стаи създават акустични проблеми по време на разговори и интервюта. За да се справи с това, DECIBEL проектира и произвежда над 200 персонализирани малки триъгълника, следвайки спецификациите и цветовите предпочитания на клиента. Така не само проблемът с акустиката е решен, но и се добавя уникален дизайнерски елемент към стаите за ежедневна употреба.

Обхват на работа

 • Акустична обработка на зали за срещи и интервюта
 • Проектиране и производство на малки триъгълници по поръчка по спецификация на клиента
 • Сътрудничество при дизайн на оформление, цветови комбинации за всяка стая
 • Итеративен процес на проектиране за финализиране на визията на клиента
 • Изработка и монтаж на 200 триъгълника

Предизвикателство

Предизвикателството е самото производството на персонализирани малки триъгълници, които да отговарят както на акустичните изисквания, така и на дизайнерските предпочитания на клиента. Ръчно изработеният характер на панелите, съчетан с малкия размер, носят със себе си логистични и производствени затруднения.

Решение

За да гарантира безупречно завършен проект, DECIBEL избира стратегически подход. Съвместните дизайнерски сесии с клиента водят до взаимно съгласие по отношение на оформлението, цветовите комбинации. Произвеждат се 200 малки триъгълника, всеки от които следва цветовите комбинации на компанията и отговаря на специфичните изисквания за всяка стая. Тези персонализирани малки триъгълници са използвани като решаващ елемент за елиминирането на акустичните проблеми в залите за срещи и интервюта.

Резултат

Персонализираните 200 малки триъгълника не само отговарят на акустичните нужди на залите за срещи и интервюта, но също така добавят уникален дизайнерски елемент. Клиентът може да се наслади на ежедневната употреба на тези стаи с изключително акустично качество, демонстрирайки успешната интеграция на функционалност и дизайн по поръчка.

Този проект подчертава ангажимента на DECIBEL за предоставяне на персонализирани акустични решения, които безпроблемно се сливат с естетическите предпочитания на клиента и преодоляват уникалните предизвикателства.

Свързани продукти

DECIBEL LTD. - Децибел ООД /офис и шоурум/
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването и анализиране на трафика. Повече за "бисквитките" можете да разберете ТУК.