ПИШЕТЕ НИ
ПИШЕТЕ НИ

Ще се радваме да се свържем с Вас! Изпратете ни съобщение и един от нашите представители ще се свърже с Вас възможно най-скоро.

(Моля, попълнете полетата отбелязани със *.)

Как предпочитате да се свържем с Вас?


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  1. Начало
  2. »
  3. Проекти
  4. »
  5. Жилища
  6. »
  7. Домашно кино в Тел Авив 2017 г.

Домашно кино в Тел Авив 2017 г.

Домашно кино в Тел Авив 2017 г.
Домашно кино в Тел Авив 2017 г.
Домашно кино в Тел Авив 2017 г.

Това, което прeвръща едно домашно кино в общо преживяване за сетивата, е изборът на подходящите акустични материали за него. HD картината, висококачествената звукова система и подходящото осветление са елементите в домашното кино, които няма да бъдат функционални без правилното акустично третиране на стаята.

Акустичните решения на DECIBEL са проектирани, така че да контролират всички аспекти от акустиката в киносалоните. Акустичните качества се комбинират с креативен дизайн, който може да пасне на всеки интериор.

Това са причините, поради които собственик на домашно студио в Тел Авив е избрал продуктите на DECIBEL за акустично третиране на домашното му кино по най-професионалния начин.

Продуктите, използвани в домашното кино, са панелите Square Raster Absorber с червено кадифено покритие и Dream Screen Acoustiq Absorbant. И двата продукта са достъпни не само в България, но и в Норвегия от акустичния дистрибутор на DECIBEL - AV Shop. 

 

Ако планирате да създадете свое собственo домашно кино, не се колебайте да се свържете с нас на sales@decibel.bg.

 

DECIBEL LTD. - Децибел ООД /офис и шоурум/
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването и анализиране на трафика. Повече за "бисквитките" можете да разберете ТУК.