ПИШЕТЕ НИ
ПИШЕТЕ НИ

Ще се радваме да се свържем с Вас! Изпратете ни съобщение и един от нашите представители ще се свърже с Вас възможно най-скоро.

(Моля, попълнете полетата отбелязани със *.)

Как предпочитате да се свържем с Вас?


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

MUTE SYSTEM в Естония

MUTE SYSTEM в Естония
MUTE SYSTEM в Естония
MUTE SYSTEM в Естония
MUTE SYSTEM в Естония
MUTE SYSTEM в Естония

За звукоизолацията на новопроектирана конферентна зала в Естония, колегите от експорт отдела на DECIBEL предлагат на изпълнителя на проекта PRO isolation да използват звукоизолационна система за стени - MUTE SYSTEM 33, представляващ продукт, разработен и усъвършенстван от екипа на DECIBEL.

На клиента са предоставени лабораторни измервания, във връзка със системата MUTE SYSTEM 33, от които e видно, че след поставянето на системата, общият индекс на звукоизолация на стената, в зависимост от вида й се е покачил с от 9 – 12 DB

Целта на клиента за извършване на услугата "звукоизолация" на залата е тя да се ползва за конферентни срещи, корпоративни семинари и други подобни мероприятия, без да нарушава работната среда на помещенията в съседство, както и по никакъв начин, съседните помещения да не оказват влияние и да бъдат пречка по повод на провеждащите се събития в конферентната зала.

Клиентът е закупил необходимото количество MUTE SYSTEM 33, за цялостна звукоизолация на всички стени на конферентна зала. След поставянето на звукоизолационните панели в залата, клиентът е извършил измервания и отчита подобрен индекс на звукоизолация на цялата стена с +1 dB. Резултатът води до извода, че клиентът не е доволен от крайния продуктов резултат. Екипът на DECIBEL са убедени в качеството на разработения продукт, тестван под формата на лабораторни условия, в резултат, на което е изпратен инженер акустик, ангажиран с разследването на случая. В следствие на предприетите мерки, става ясно, че в конферентната зала съществува наличието на въздуховоди, през които се осъществява изтичане на звук откъм залата. 

Неправомерно подадена информация за обект.

За разрешаването на казус, във връзка с даден проект е необходимо да бъде извършена обстойна проверка от страна на инженер акустик, като не бива да бъдат игнорирани eлементи и детайли. Звукоизолационните ни системи притежават своите качества, които са намерили доказателство в редица проекти. Поради тази причина, Ние препоръчваме на нашите клиенти,  да предоставят цялостна информация за конкретния обект от първоначалния етап на съвместната ни работа. Инженерите от екипа на DECIBEL следва да се запознаят подробно и в конкретика с всеки един сантиметър от обекта и да разгледат всички проблемни зони до най – малкия детайл. По този начин се гарантира от страна на инженерите акустици, че проектът ще бъде качествено изпълнен, без пропуск на наличието на проблемни зони.

DECIBEL LTD. - Децибел ООД /офис и шоурум/
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването и анализиране на трафика. Повече за "бисквитките" можете да разберете ТУК.