ПИШЕТЕ НИ

ПИШЕТЕ НИ

Ще се радваме да се свържем с Вас! Изпратете ни съобщение и един от нашите представители ще се свърже с Вас възможно най-скоро.

(Моля, попълнете полетата отбелязани със *.)

Как предпочитате да се свържем с Вас?


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Намаляване на шума във FESTO

Намаляване на шума във FESTO
Намаляване на шума във FESTO
Намаляване на шума във FESTO
Намаляване на шума във FESTO
Намаляване на шума във FESTO

Едно от предизвикателствата пред които се изправи нашият екип, беше невъзможността машината да бъде изцяло затворена, поради факта, че за нуждите на тестера трябваше да се осигури достъп до външен въздух. Решихме този проблем, като поставихме машината на EP падове.

Беше постигнат резултат, от който клиентите и служителите на компанията останаха изключително впечатлени и доволни. След този успех FESTO ни запознаха и ни възложиха други предизвикателства свързани с акустичната среда в завода.

Ако искате да гарантирате спокойна и здравословна работна среда на служителите си, както и по-ефективен работен процес, значи е дошло време и вие да помислите за звукоизолация във вашето производство. Свържете се с нас, за да ви предложим най-доброто решение, създадено специално за вашите нужди.

Свързани продукти

Шумоизолационна щора DECIBEL AL®

DECIBEL AL® е една от иновациите на DECIBEL за изолация на чилъри и въздуховодни системи. Шумо изолационните щори DECIBEL AL® е идеално решение за места, които изискват вентилационни жалузи със звукоизолация от 11 до 21 dB, ниско въздушно съпротивление и минимални дълбочини на монтаж. Това е външна щора за стена със шумозаглушител, комбинирани в един продукт. Звукоизолиращата щора DECIBEL AL е проектирана така, че да може да бъде интегрирана във всякакви архитектурни стилове и/ или комбинации от цветове. Шумоизолационният бокс със звукопоглъщащи щори модел DECIBEL AL® се използва, когато не могат да бъдат инсталирани обикновени шумозаглушители. DECIBEL AL® се изработва от поцинкована или прахово- боядисана метална рамка и модулни части, включващи звукоизолиращи и звукопоглъщащи лицеви панели. Крилата са изработени от поцинкована ламарина с финиш от перфорирана ламарина и пълнеж от звукопоглъщащ материал.   Шумо изолиращите щори DECIBEL AL® са разработени специално за използване в случай, при които през жалузи трябва да преминава голямо количество въздух и където мястото за монтаж е ограничено. Това включва корпуси, захранващи блокове и системи за охлаждане / отопление. Произвеждат се два стандартни размера звукоизолиращи щори DECIBEL AL® (300 и 600) , всеки със свои собствени свойства по отношение на звукоизолацията, дълбочината на монтаж и обема на въздуха. DECIBEL AL® може да бъде произведен и в нестандартни рамери. Стандартни размери на DECIBEL AL® 300 х 1000 х 1000 mm.;600 х 1000 х 1000 mm.;(възможност за производство на нестандартен размер) Материал: Поцинкована ламарина;Перфорирана ламарина;Звукопоглъщащ акустичен материал;Алуминий Финиши и цветове : по RAL Предимства: Минимална инсталационна дълбочина;Лесна инсталация;Устойчив на сняг и дъжд; Монтаж: Чрез директно закрепяне с винтове или посредством съпътстваща рамка;Спецификата на монтажа се определя от техническите особености на проекта. 42334234234

Шумоизолационна щора DECIBEL AL®

DECIBEL ENCLOSURE шумоизолираща кабина

За намаляване на шума от работещи машини като чилъри и генератори, DECIBEL създаде високоефективна кабина, чиято цел е да бъде инсталирана около машини и съпръжения, като по този начин да елиминира шума, идващ от тях. Шумоизолиращата кабина на DECIBEL е предназначена за предпазване на работниците от шум, генериран по време на работа. В индустриални условия шумът от оборудване често надхвърля границите за безопасност на слуха. Също така възпрепятства комуникацията между работниците. Кабината на DECIBEL е ефикасен начин за решаване на проблеми от подобно естество. Всички звукоизолационни кабини на DECIBEL, могат да бъдат персонализирани, сглобявани и разглобявани, според особеностите на оборудването и нуждите.   За да се постигне максимално намаляване на шума от отворите на шумозаглушителната кабина, DECIBEL разработи CHOFF-KA. Стоманеният механизъм в началото на шумозаглушителя спомага за премахване на отворената зона и следователно за предаване на шум, но в същото време все още предлага достъп до затворената машина. Основната причина за избора на стомана вместо конвенционалната гума е да се осигури по-добро намаляване на шума благодарение на по-голямата маса и много по-голямата износоустойчивост на материала. DECIBEL разработва и предлага освен опционални заглушители CHOFF-KA за инсталиране при входa и изходa на кабината, също така електрически и механични компоненти на системата, както и възможност за пълно персонализиране на заграждението според специфични изисквания от страна на клиента. При желание електрическите и механични компоненти могат да бъдат инсталирани в конструкцията на панела за постигане на естетическа визия.42334234234

DECIBEL ENCLOSURE шумоизолираща кабина

Decibel Booth

DECIBEL BOOTH е най-модерното решение за организиране на офиси на открито пространство. Тези кабинки създават перфектна поверителност за провеждане на телефонни разговори или кратки срещи в тиха и спокойна среда, дори в средата на хаоса в кол центъра. Кабинките могат да се използват и за целите на звукозапис. Има различни размери и стилове на DECIBEL BOOTH, които могат да се впишат точно в интериорния дизайн на офиса, като същевременно задоволяват практическата нужда от уединение както акустично, така и визуално. В DECIBEL вярваме, че всеки офис на открито има уникален стил и корпоративна култура. Затова предлагаме пълна персонализация на нашите акустични кабини по отношение на форма, размери, цвят на интериора и екстериора и др. Екстериорът на DECIBEL BOOTH може да бъде дървен, метален или стъклен, докато интериорът може да бъде декориран с акустичен текстил или нашите акустични панели с покритие от плат и 22 опции за цвят.42334234234

Decibel Booth
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването и анализиране на трафика. Повече за "бисквитките" можете да разберете ТУК.