ПИШЕТЕ НИ
ПИШЕТЕ НИ

Ще се радваме да се свържем с Вас! Изпратете ни съобщение и един от нашите представители ще се свърже с Вас възможно най-скоро.

(Моля, попълнете полетата отбелязани със *.)

Как предпочитате да се свържем с Вас?


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  1. Начало
  2. »
  3. Проекти
  4. »
  5. Ресторанти, барове и клубове
  6. »
  7. Нощен клуб "Малибу"

Нощен клуб "Малибу"

Нощен клуб "Малибу"
Нощен клуб "Малибу"
Нощен клуб "Малибу"
Нощен клуб "Малибу"
Нощен клуб "Малибу"

Дискотека “Малибу” е първата в България открита плажна дискотека с гледка към морето. 

Откритият клуб е разположен на плажната ивица, а силната музика на заведението се превръща в проблем за хотелите на първа линия. Поради тази причина екипът на нощното заведение се свърза с DECIBEL за решение на проблем с шума.

Целта на мениджмънта на заведението е то да продължи да работи и да необезпокоява околните обекти. При приемането на задачата от ключово значение беше така да направим акустичното третиране че заведението да продължи да функционира и да бъде открито.

Стартирахме работа по проекта  с изработване на акустичен симулационен модел и изработихме конструктивно решение за изпълнението на шумоизолацията.

За да е необезпокояван престоя на гостите на съседните хотели и безпроблемна работата на служителите на заведението, заложеното в проекта решение е съчетание от продуктите Visto 48 и пирамидният абсорбер FOMEX. Продуктите бяха монтирани на предварителна конструкция с дебелини на звукоизолационните стени - 1.5 метра.

Работата по звукоизолация на дискотека “Малибу” от проектиране до измерване на финалните резултати, отне приблизително 7 месеца.

Финалната стъпка в проекта е измерване на звуковото ниво, извършено от техническо лице на фирма DECIBEL. Отчетените стойности на шум надминават проектните стойности. Те са с общо намаляване от 60dB. След проведеното акустично третиране,  минавайки зад заведението е невъзможно да се чуе музиката която се слуша вътре. 

Постигнатите нива надминават очакванията, което е и повода за положителната обратна връзка на нашия клиент.

Много често собствениците на  нощни заведения са наши клиенти и търсят решение на проблем с шума на фатално късен етап. Смутените съседите, които често стигат до пускане на жалби,   и оплакванията водят до неприятности и скъпи инвестиции на собствениците на заведенията. Ние сме специалисти в решаването на такъв тип казуси и завършените ни проекти са доказателство за това! 

Нашата цел обаче, винаги е била да информираме и обърнем внимание към важността на консултиране със специалисти по акустика при проектирането на сгради и съоръжения. Проектираната и изпълнена навреме и качествено шумоизолация от опитни професионалисти е най- ефективна, а уважението между съседите може да бъде запазено.

Свързани продукти

DECIBEL LTD. - Децибел ООД /офис и шоурум/
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването и анализиране на трафика. Повече за "бисквитките" можете да разберете ТУК.