ПИШЕТЕ НИ

ПИШЕТЕ НИ

Ще се радваме да се свържем с Вас! Изпратете ни съобщение и един от нашите представители ще се свърже с Вас възможно най-скоро.

(Моля, попълнете полетата отбелязани със *.)

Как предпочитате да се свържем с Вас?


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Нощен клуб "Малибу"

Нощен клуб "Малибу"
Нощен клуб "Малибу"
Нощен клуб "Малибу"
Нощен клуб "Малибу"
Нощен клуб "Малибу"

Дискотека “Малибу” е първата в България открита плажна дискотека с гледка към морето. 

Откритият клуб е разположен на плажната ивица, а силната музика на заведението се превръща в проблем за хотелите на първа линия. Поради тази причина екипът на нощното заведение се свърза с DECIBEL за решение на проблем с шума.

Целта на мениджмънта на заведението е то да продължи да работи и да необезпокоява околните обекти. При приемането на задачата от ключово значение беше така да направим акустичното третиране че заведението да продължи да функционира и да бъде открито.

Стартирахме работа по проекта  с изработване на акустичен симулационен модел и изработихме конструктивно решение за изпълнението на шумоизолацията.

За да е необезпокояван престоя на гостите на съседните хотели и безпроблемна работата на служителите на заведението, заложеното в проекта решение е съчетание от продуктите Visto 48 и пирамидният абсорбер FOMEX. Продуктите бяха монтирани на предварителна конструкция с дебелини на звукоизолационните стени - 1.5 метра.

Работата по звукоизолация на дискотека “Малибу” от проектиране до измерване на финалните резултати, отне приблизително 7 месеца.

Финалната стъпка в проекта е измерване на звуковото ниво, извършено от техническо лице на фирма DECIBEL. Отчетените стойности на шум надминават проектните стойности. Те са с общо намаляване от 60dB. След проведеното акустично третиране,  минавайки зад заведението е невъзможно да се чуе музиката която се слуша вътре. 

Постигнатите нива надминават очакванията, което е и повода за положителната обратна връзка на нашия клиент.

Много често собствениците на  нощни заведения са наши клиенти и търсят решение на проблем с шума на фатално късен етап. Смутените съседите, които често стигат до пускане на жалби,   и оплакванията водят до неприятности и скъпи инвестиции на собствениците на заведенията. Ние сме специалисти в решаването на такъв тип казуси и завършените ни проекти са доказателство за това! 

Нашата цел обаче, винаги е била да информираме и обърнем внимание към важността на консултиране със специалисти по акустика при проектирането на сгради и съоръжения. Проектираната и изпълнена навреме и качествено шумоизолация от опитни професионалисти е най- ефективна, а уважението между съседите може да бъде запазено.

Свързани продукти

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването и анализиране на трафика. Повече за "бисквитките" можете да разберете ТУК.