ПИШЕТЕ НИ
ПИШЕТЕ НИ

Ще се радваме да се свържем с Вас! Изпратете ни съобщение и един от нашите представители ще се свърже с Вас възможно най-скоро.

(Моля, попълнете полетата отбелязани със *.)

Как предпочитате да се свържем с Вас?


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  1. Начало
  2. »
  3. Проекти
  4. »
  5. Хотели
  6. »
  7. Oбезшумяване на дизелови генератори в "Marriott"

Oбезшумяване на дизелови генератори в "Marriott"

Oбезшумяване на дизелови генератори в "Marriott"
Oбезшумяване на дизелови генератори в "Marriott"
Oбезшумяване на дизелови генератори в "Marriott"
Oбезшумяване на дизелови генератори в "Marriott"
Oбезшумяване на дизелови генератори в "Marriott"

Работата на DECIBEL с американската хотелска верига “Marriott” започва юли месец с изпълнението на шумоизолация на чилъри в комплекса. Повече за първия проект можете да прочетете ТУК.

След успешно постигнатите резултати при намаляване на звуковите нива, DECIBEL печели доверието на своя клиент и с това и втория договор, този път за обезшумяване на дизелови генератори на същия обект.

Представения на клиента звукоизолационен проект включва изграждане на конструкция от шумоизолационни панели, създадени по идея на инженерния отдел на DECIBEL и произведени във фабриката в Ботевград. В помещението, в което се намира източника на шума, се изграждат общо две конструкции от метални кулисни заглушители с двойна перфорация. Поради спецификата на помещението е съобразено втората конструкция да завършва със специална геометрия за по-добро въздухопреминаване.

Последния елемент за достигане на ефективни резултати на звукоизолация е поставянето на две шумоизолиращи врати, отново проектирани и произведени от DECIBEL. За целта вратите са съставени от звукоизолационни материали и допълнително усилени панти.

И този път проектът завършва с успех, като измерените звукови нива от дизеловите генератори, след звукоизолационното третиране на помещението, са под 60 dB, каквото е заданието на клиента.

Тези нива на шум от сервизните помещения на хотела гарантират спокойната почивка и необезпокояван сън на гостите на световно известната верига.

Ако и вие желаете да подобрите качеството на работната среда в бизнеса, който управлявате, можете да се обърнете към нас за съвет и съдействие.

Можете да се свържете с нас на sales@decibel.bg или на тел. +359883 30 30 45.

DECIBEL LTD. - Децибел ООД /офис и шоурум/
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването и анализиране на трафика. Повече за "бисквитките" можете да разберете ТУК.