ПИШЕТЕ НИ
ПИШЕТЕ НИ

Ще се радваме да се свържем с Вас! Изпратете ни съобщение и един от нашите представители ще се свърже с Вас възможно най-скоро.

(Моля, попълнете полетата отбелязани със *.)

Как предпочитате да се свържем с Вас?


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
 1. Начало
 2. »
 3. Проекти
 4. »
 5. Офиси и зали за срещи
 6. »
 7. Персонализирани филцови акустични разделители за офис бюра

Персонализирани филцови акустични разделители за офис бюра

Персонализирани филцови акустични разделители за офис бюра
Персонализирани филцови акустични разделители за офис бюра
Персонализирани филцови акустични разделители за офис бюра
Персонализирани филцови акустични разделители за офис бюра
Персонализирани филцови акустични разделители за офис бюра

Резюме на проекта

Клиентът се обърна към нас, за да проектираме индивидуални сепаратори за бюро за новия им офис. Техните основни изисквания бяха екологични материали, лека конструкция и персонализирани форми и размери. След посещение на място и подробни измервания, проектирахме сепаратори с индивидуална форма, използвайки акустични филцови панели FESIGN Screenus. Тези сепаратори бяха позиционирани на бюра за четирима души, като включваха прорези за електрически контакти и хардуер. Дизайнът включи гладки извивки за постигане на класическа естетика. Клиентът беше възхитен от крайния резултат, който безпроблемно се интегрира с декора на офиса.

Обхват на работа

 • Измервания на място: Вземане на подробни размери на бюрата и работното пространство.
 • Дизайн:
  • Разделители с индивидуална форма, пригодени за настройка на бюро за четирима души.
  • Прорези за електрически контакти.
  • Плавни извивки за класически дизайн.
 • Производство: Използване на акустични панели от рециклиран филц Screenus felt.
 • Монтаж: Прецизно инсталиране на сепараторите.

Предизвикателство

Основното предизвикателство беше да се създаде персонализирано, екологично решение, което да е естетически привлекателно, леко и функционално, съобразено с цялостния облик на офиса на клиента. Целта беше да постигнем безпроблемно и лесно решение за подредба на бюро за четирима, което изискваше прецизен дизайн и изпълнение.

Решение

Избрахме продуктовата гама акустични панели FESIGN, и по-специално филцовите разделители Screenus, заради техните екологични характеристики и варианти за персонализация. Изработени от 65% рециклиран полиестер, тези панели са устойчиви и изключително функционални. Те могат да бъдат съобразени по размер, дебелина, форма, шарки и цветове, за да отговорят на специфични изисквания.

За този проект изработихме сепаратори с персонализирана форма с прорези за електрически контакти и хардуер. Изработихме сепараторите с плавни извивки в краищата, подобрявайки цялостния вид и усещане. Панелите FESIGN бяха избрани заради техните акустични свойства и визуална привлекателност, като съобразихме цветовата гама с офис декора.

Използвани продукти

FScreenus Felt - разделител за бюро от рециклиран филц:

 • Изработен от 65% рециклиран полиестер.
 • Рециклируем след употреба.
 • Възможност за персонализиране по размер, дебелина, форма, шарки и цветове.
 • Подходящ за разделители на бюра, самостоятелни прегради или висящи разделители на помещения.

Използването на тези панели гарантира екологично, леко и визуално привлекателно решение, което подобрява акустичната и естетическата среда на офиса.

Резултат

Проектът беше завършен успешно, като специално оформените сепаратори се вписаха идеално в обстановката на офиса. Клиентът беше възхитен от дизайна, функционалността и естетическата интеграция на сепараторите. Панелите FESIGN Screenus предоставиха ефективно решение, което отговори напълно на акустичните нужди и повиши визуалната привлекателност на работното пространство.

Свързани продукти

DECIBEL LTD. - Децибел ООД /офис и шоурум/
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването и анализиране на трафика. Повече за "бисквитките" можете да разберете ТУК.