ПИШЕТЕ НИ
ПИШЕТЕ НИ

Ще се радваме да се свържем с Вас! Изпратете ни съобщение и един от нашите представители ще се свърже с Вас възможно най-скоро.

(Моля, попълнете полетата отбелязани със *.)

Как предпочитате да се свържем с Вас?


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  1. Начало
  2. »
  3. Проекти
  4. »
  5. Жилища
  6. »
  7. Шумоизолация на стена в апартамент

Шумоизолация на стена в апартамент

Шумоизолация на стена в апартамент
Шумоизолация на стена в апартамент
Шумоизолация на стена в апартамент
Шумоизолация на стена в апартамент
Шумоизолация на стена в апартамент

Тишината в спалнята е един от ключовите фактори, от които човек се нуждае, за да си набави необходимото количество здравословен сън.

Много често обаче, шумът идващ от съседно помещение пречи за постигане на тиха и спокойна среда за спане. Едни от най-често срещаните проблеми на наши клиенти, живеещи в жилищни апартаменти е преминаващия шум от хола към спалнята. 

Обезшумяването на спално помещение е процес, на който нашите специалисти отделят голямо внимание, тъй като човешкото ухо по време на съня е много чувствително и липсата на сън, породена от шум, вреди върху физическото и психическото здраве на човека.

Видът на стената, нейната геометрия и източникът на шума са само малка част от факторите, на които инженер – акустиците от DECIBEL обръщат внимание при професионалното предписване на продукти.

При един от последните случаи на шумоизолация на спално помещение, граничещо с хол, се предписва и монтира шумоизолационна система MUTE SYSTEM 33 върху стената в спалнята, разделяща двете помещения в апартамента. Към MUTE панелите се монтира и звукоизолационна битумна мембрана, способстваща достигането на необходимите стойности на намаляване на шума.

Това, което позволява на DECIBEL да гарантира качеството на всеки един проект по шумоизолация е услугата, която предлага за извършването на измервания на звуковите вълни преди и след изградената звукоизолация.

Шумоизолационният индекс на съществуващата преградна стена между стаята и хола, измерен преди използването на MUTE SYSTEM 33, сочат 50 dB. Финалният индекс на реална звукоизолация с обходни пътища, постигнат с използването на контролиращи шума материали е 59 dB.

Графичното изобразяване на резултатите преди и след, можете да наблюдавате на графика №1, по-надолу в галерията.

Предписаните продукти и финалните измервания сочат достигане на високи нива на акустичен комфорт, способстващи за превръщането на помещението в уютно и тихо място.

Ако и Вие имате подобен проблем и желаете консултация за жилищно обезшумяване, можете да се свържете с нас на тел. +359882 41 39 02 или да ни пишете на sales@decibel.bg.

Повече информация за продуктите, използвани в проекта, можете да намерите ТУК.

DECIBEL LTD. - Децибел ООД /офис и шоурум/
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването и анализиране на трафика. Повече за "бисквитките" можете да разберете ТУК.