ПИШЕТЕ НИ

ПИШЕТЕ НИ

Ще се радваме да се свържем с Вас! Изпратете ни съобщение и един от нашите представители ще се свърже с Вас възможно най-скоро.

(Моля, попълнете полетата отбелязани със *.)

Как предпочитате да се свържем с Вас?


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Шумоизолация на таван

Шумоизолация на таван
Шумоизолация на таван
Шумоизолация на таван
Шумоизолация на таван
Шумоизолация на таван
Шумоизолация на таван

Един от най-често срещаните проблеми в жилищни кооперации е шумът, идващ от съседите. Усилване на телевизора, пускане на музика в късните часове на денонощието или крясъци, идващи от горния етаж на един апартамент са неудобства, с които голяма част от нашите клиенти са се сблъсквали.

При един от последните казуси, свързани с шум от горен етаж, DECIBEL предлага решение с монтаж на шумоизолационни панели C – MUTE SYSTEM 33 и използването на допълнителен слой от шумоизолационна мембрана DCvisco за допълнително спиране на шума.

Монтажът на звукоизолационните панели е върху таван с площ 60 м2 и е извършен за 4 дни, като е монтиран и финишен слой от гипсокартон. Чистите процеси по време на монтажа на панелите позволяват за ползване на помещенията веднага, след приключването им. 

Повече информация за техническите характеристики и цени на шумоизолационните системи за таван, предлагани от DECIBEL, можете да намерите ТУК.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването и анализиране на трафика. Повече за "бисквитките" можете да разберете ТУК.