ПИШЕТЕ НИ
ПИШЕТЕ НИ

Ще се радваме да се свържем с Вас! Изпратете ни съобщение и един от нашите представители ще се свърже с Вас възможно най-скоро.

(Моля, попълнете полетата отбелязани със *.)

Как предпочитате да се свържем с Вас?


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  1. Начало
  2. »
  3. Проекти
  4. »
  5. Жилища
  6. »
  7. Цялостна шумоизолация в жилище

Цялостна шумоизолация в жилище

Цялостна шумоизолация в жилище
Цялостна шумоизолация в жилище
Цялостна шумоизолация в жилище
Цялостна шумоизолация в жилище
Цялостна шумоизолация в жилище

Шумът в жилищни кооперации е проблем, с който хората се сблъскват често.

Предприемането на мерки навреме и спирането на излишния дразнещ шум, позволява на жилищните площи да се използват пълноценно.

С изолирането само на основния преграден елемент, от страната на източника на шум, е възможно да се постигне максимум 70% ефект, тъй като останалите 30% от звука преминават през другите стени, тавана и пода. Поради тази причина е необходимо и препоръчително цялостно третиране на помещението.

Цялостната звукоизолация е професионален подход, който включва предписание на най-подходящите звукоизолационни системи за всеки преграден елемент. Техният избор се прави на базата на различни фактори, някои от които са дебелина на стената/тавана, вид на сградата, наличие на комини или други възможни кухини, и много други. След правилния подбор на материали се преминава към монтаж. Дейностите по монтиране на панелите по стените/таваните са максимално чисти и се извършват за време от 2 до 3 дни за помещение.

Снимките в галерията илюстрират процеса по монтаж на шумоизолация на един на многото доволни клиенти, избрали професионален подход при грижата за техния дом. Използваните в проекта продукти са C-Mute System 33 за тавана на помещението и Block System и Mute System 33 – за стените.

Професионалната шумоизолация е нещото, което превръща един апартамент в уютен и приятен дом, в който човек може да се прибере и да си почине от напрегнатото ежедневие.

DECIBEL LTD. - Децибел ООД /офис и шоурум/
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването и анализиране на трафика. Повече за "бисквитките" можете да разберете ТУК.