ПИШЕТЕ НИ
ПИШЕТЕ НИ

Ще се радваме да се свържем с Вас! Изпратете ни съобщение и един от нашите представители ще се свърже с Вас възможно най-скоро.

(Моля, попълнете полетата отбелязани със *.)

Как предпочитате да се свържем с Вас?


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

WavO в бар City Stage

WavO в бар City Stage
WavO в бар City Stage
WavO в бар City Stage
WavO в бар City Stage
WavO в бар City Stage

City Stage е едно от малкото места в София предлагащи клубно сцени за провеждане на събития с музика на живо, партита, танцови фестивали и кино прожекции.

При посещението си в клуба популярен български изпълнител чува  акустичен дефект около сцената в честотния диапазон около 80hz.

Екипът на City stage се свърза с DECIBEL с нуждата за решаване на този проблем. Първата стъпка при такъв проект е да бъде извършена обстойна проверка от страна на инженер акустик.

DECIBEL, проведе акустичните измервания. След тях стана ясно какво трябва да е решението-поставянe на перфорирани акустични панели, като в случая клиента избра модел WavO.

След монтажа на дизайнерските панели преминахме на последния етап от проекта

Финалната стъпка е измерването на постигнатите звукови нива. Отчетените стойности достигнаха заложените такива в проекта, а положителната обратна връзка на клиента ни е доказателство за добре свършената работа.

Свързани продукти

DECIBEL LTD. - Децибел ООД /офис и шоурум/
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването и анализиране на трафика. Повече за "бисквитките" можете да разберете ТУК.