ПИШЕТЕ НИ
ПИШЕТЕ НИ

Ще се радваме да се свържем с Вас! Изпратете ни съобщение и един от нашите представители ще се свърже с Вас възможно най-скоро.

(Моля, попълнете полетата отбелязани със *.)

Как предпочитате да се свържем с Вас?


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  1. Начало
  2. »
  3. Проекти
  4. »
  5. Хотели
  6. »
  7. WavO в Парк Хотел „Москва“

WavO в Парк Хотел „Москва“

WavO в Парк Хотел „Москва“
WavO в Парк Хотел „Москва“
WavO в Парк Хотел „Москва“
WavO в Парк Хотел „Москва“
WavO в Парк Хотел „Москва“
WavO в Парк Хотел „Москва“
WavO в Парк Хотел „Москва“
WavO в Парк Хотел „Москва“
WavO в Парк Хотел „Москва“

Парк Хотел „Москва“ се намира до една от озеленените части на град София – Борисовата градина. Сред чист въздух и спокойна среда, хотелът предоставя възможност за тиха среда за събития от разнороден вид.

Началото на месец март  и идването на пролетта, предоставят нова възможност за съживяване на остаряла зала, която години подред е била домакин на различни по вид събития, като танцови формации, модни ревюта, конференции и семинари. А именно – Зала „Европа“.

Екипът на DECIBEL получава покана за работа върху съживяването на залата през март месец стартирайки проекта, а месец Юли дава начало на реновирането. Проведени са много разговори и нужните тестове за създаването на цялостната концепция за проектиране и изпълнение на акустичния проект.

Вече състареният дух на залата от години на гостоприемство, се нуждае от съживяване. Стартирайки този проект, залата започва нов етап от съществуването си. Започва нов живот.

Преди да бъде започнат проектът, в залата бе измерено времето на реверберация, като клиентът пожела то да бъде запазено и след реновацията. За целта бе изработен симулационен модел, от които стана ясно каква е необходимата квадратура от WavO панели за поставяне в залата.

WavO панелите, двукомпонентният панел VISTO 48 и звукоизолационната мембрана POLYSOUND са специализираните продукти, които допринасят за акустичното третиране и звукоизолацията в залата. Конструкцията, на която са монтирани всички MDF панели по стени и колони, позволява на клиента лесно да премахва наранен панел или изцяло да го замени с друг.

Наш подизпълнител „Дорма“ предостави и монтира звукоизолираща врата с подвижни елементи по 1 метър и индекс на звукоизолация Rw=39dB, който предотвратява шума между Зала „Европа“ и Зала Конференс 1, когато има съвпадащи събития. 

Въпреки трудностите с цветовите гами по време на реновирането на залата, проектът е завършен с успех и зала „Европа“ очаква своите нови гости.

Разгледайте галерията на съживеният дух на Зала „Европа“ и станете част от нейното светло бъдеще.

Свързани продукти

DECIBEL LTD. - Децибел ООД /офис и шоурум/
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването и анализиране на трафика. Повече за "бисквитките" можете да разберете ТУК.