ПИШЕТЕ НИ

ПИШЕТЕ НИ

Ще се радваме да се свържем с Вас! Изпратете ни съобщение и един от нашите представители ще се свърже с Вас възможно най-скоро.

(Моля, попълнете полетата отбелязани със *.)

Как предпочитате да се свържем с Вас?


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Звукоизолация на ресторант C'est la vie Sofia

Звукоизолация на ресторант C'est la vie Sofia
Звукоизолация на ресторант C'est la vie Sofia
Звукоизолация на ресторант C'est la vie Sofia
Звукоизолация на ресторант C'est la vie Sofia
Звукоизолация на ресторант C'est la vie Sofia
Звукоизолация на ресторант C'est la vie Sofia
Звукоизолация на ресторант C'est la vie Sofia

C'est la vie e един от най- нашумелите ресторанти и клубове в гр. София. Той е отвoрен за своите клиенти, както за обяд, така и за вечеря, която по- късно може да се превърне в истинско парти. В клуба гостуват известни български изпълнители, както и звезди от Гърция, като при тези участия, музуката е на живо.

Заданието на собствениците беше да бъде проектирана и изпълнена най- виският клас шумоизолация по всички необходими преградни елементи, така че при затворени прозорци извън клуба да не се чува музика.

Следвайки заданието, инеженерите на DEIBEL проектираха шумоизолационна система с двойна дебелина и размината конструкция, положена върху специални демпфери, за да се изолира преминаването на звука по металната конструкция на стените и таваните. Поради намалената ширина на стълбището се наложи да бъде използвана по- тънка система, а именно MUTE SYSTEM 63.

Изпълнението на шумоизолацията на цялото заведение отне около 2 месеца, като след завършване на строителните и довършителни работи по интериора, имахме възможност да измерим постигнатите повече от добри резултати. 

 

Свързани продукти

Звукоизолация Decibel Block System™

Decibel Block System™ е звукоизолация за стена подходяща за най - висока степен на шумоизолация на жилищни, обществени и индустриални сгради. Системата от звукоизолационни и звукопоглъщащи плоскости се монтира към съществуващата стена, посредством виброизолационни окачвачи PI - mini™ и конструкция. Звукоизолационните свойства на Decibel Block System™ са между 15 и 24 dB, в зависимост от вида на съществуващата стена, дебелината на системата и използваните компоненти - различни видове и дебелини на акустични пълнежи, звукоизолационни мембрани и високоплътни плоскости. Тази системата е подходяща и за монтаж към леки преградни стени от гипсокартон. Използваната комбинация от звукоизолационни материали с различна плътност и еластичност, звукопоглъщащ слой с допълнително увеличена площ и виброизолационни крепежни компоненти, гарантира постигане на максимално високи звукопонижаващи резултати. Звукоизолационната система е разработена в съответствие с най - новите тенденции в звукоизолационните конструкции и измерена опитно през 2015 г. в тестова лаборатория съгласно стандартът EN ISO 10140 - 2:2010. За постигане и засилване на ефекта на  звукоизолацията на стена, ние препоръчваме направа на звукоизолация на под или звукоизолация за таван, в зависимост от това, къде се намира звукоизточника. Правилният монтаж и спазване на последователността от стъпките за изпълнение е от съществено значение за достигане на пълния потенциал на системата. Препоръчително е монтажът на тази система да се изпълни от специалист - монтажник на звукоизолационни и акустични системи. За повече информация относно монтажа и цените на система, моля свържете се с нас на sales@decibel.bg.42334234234

Звукоизолация Decibel Block System™

C-Block System - висок клас шумоизолация за таван

C - Block System е висок клас шумоизолационна система, предназначена за хоризонтални елементи (тавани). В зависимост от степента на шумоизолация, може да бъде изградена с дебелина от 70 до 120 мм. Ключови елементи за ефективността й са плочите от технически полиуретан Decibel Acoustic Foam, със специално проектирана геометрия. Високо-еластичната мембрана Decibel Visco, монтирана между плътните плоскости допълнително увеличава звукоизолацията в целия честотен спектър. Подходяща е за средни и високи нива на шумопонижаване от въздушен шум, като в някои случаи е подходяща и против ударен шум.   Препоръчително е монтажът на тази система да се изпълни от специалист-монтажник на звукоизолационни и акустични системи. За повече информация относно продукта, моля свържете се с нас на sales@decibel.bg. 42334234234

C-Block System - висок клас шумоизолация за таван

Звукоизолация MUTE SYSTEM™ 63

MUTE SYSTEM™ е продукт, разработен и усъвършенстван от екипа на DECIBEL.  Основният принцип на действие на системата е използваната електро - механична аналогия маса + пружина + маса. Инженерният отдел на DECIBEL е разработил специални антивибрационни DClox™ крепежни елементи, служещи за монтиране на MUTE панелите към съществуващата стена.  Иновативните крепежи DClox™ са произведени от специални еластомери, което ги прави ефективна виброизолационна връзка между съществуващия преграден елемент и шумоизолационния панел. Техният дизайн води до понижаване на скоростта на разпространение на звука и свежда до минимум площта на твърдата връзка стена - панел до под 1%. Резултатите, които се постигат с звукоизолационната система MUTE SYSTEM™ 63 са до 65 dB (индекс на звукоизолация). За увеличаване на звукоизолационните свойства на MUTE SYSTEM добавете: DCvisco™ – Звуко и виброизолационна мембрана, добавяща + 3 dB към индекса на звукоизолация на системата.DClant™ – Звуко и виброизолационен акрил, добавящ +3 dB към индекса на звукоизолация на системата. DCstrip™ – Звуко и виброизолационна обкантваща лента, добавяща +2 dB към индекса на звукоизолация на системата.  За да поръчате и разгледате цените на MUTE SYSTEM™ 63, натиснете ТУК. За повече информация относно продукта, моля свържете се с нас на sales@decibel.bg.  Индексът на звукоизолация зависи от: вид на сградата, дебелината на стената, начин на изпълнение на преградния елемент и други особености. Всеки случай е различен и заслужава детайлно и обстойно разглеждане. Препоръчваме да се свържете с нас за професионална препоръка за типа шумоизолация, най - подходяща за Вашия случай на имейл sales@decibel.bg или на тел. 0883 30 30 45.42334234234

Звукоизолация MUTE SYSTEM™ 63

Pi Mini

Pi mini е система за окачване на звукоизолиращи тавани (гипскартон), окачване на въздуховоди и др. Дизайнът на металния профил с неговите краища може лесно да бъде изрязан или огънат с различна дължина, за да се постигнат неравномерни нива на плаващия таван, когато е необходимо.Pi mini се състои от метална рамка от поцинкована ламарина. В горната част е поставена специална антивибрационна опора. Чрез гумената опора и винт M6 (не е включен в комплекта), окачвачът се монтира към тавана. Специалният дизайн на металния профил е перфориран, за да може лесно да се реже с различна дължина в зависимост от нуждите на проекта.   Окачване на тавани от гипсокартон. Антивибрационно окачване на въздуховоди и др. При инсталиране на окачен таван от гипскартон с помощта на Pi mini следва следната процедура:• Маркирайте местата за окачване на фалшивия таван.• Пробийте дупки на тавана с диаметър до Ø8.• Подгответе Pi mini, без да го оформяте П-образно• Завийте болтовете.• Сгънете двете страни, така че да се получи П-образнаформа.Завийте и окачете металния профил между двете страни на Pi mini.42334234234

Pi Mini
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването и анализиране на трафика. Повече за "бисквитките" можете да разберете ТУК.