ПИШЕТЕ НИ
ПИШЕТЕ НИ

Ще се радваме да се свържем с Вас! Изпратете ни съобщение и един от нашите представители ще се свърже с Вас възможно най-скоро.

(Моля, попълнете полетата отбелязани със *.)

Как предпочитате да се свържем с Вас?


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  1. Начало
  2. »
  3. Проекти
  4. »
  5. Хотели
  6. »
  7. Звукоизолация с Visto 38 в Hilton

Звукоизолация с Visto 38 в Hilton

Звукоизолация с Visto 38 в Hilton
Звукоизолация с Visto 38 в Hilton
Звукоизолация с Visto 38 в Hilton
Звукоизолация с Visto 38 в Hilton
Звукоизолация с Visto 38 в Hilton

 

При проектиране на хотел Хилтън в Тирана, на партерния етаж е определено място за конферентна зала. В нея освен работни срещи, презентации и прожекции, се организират и по-шумни събития като сватби, балове и други забавления. 

Акустичния проблем

На горния етаж са разположени хотелски стаи. Поради дебелината на таван който дели конферентната зала от стаите, шумът генериран от провеждащите се събития се чува и по горните етажи. 

Решението

Инженерното решение което DECIBEL изготви за хотел Хилтън включва VISTO 48 което е високотехнологичен звукоизолационен и звукопоглъщащ еластичен панел за стени и тавани.

Резултати от изпълнения проект

Екипът на хотела одобри предложението ни и ние доставихме продукта. След монтаж, от тяхна страна получихме положителни отзиви и изолиране на шума от залата.

Нашата цел обаче, винаги е била да информираме и обърнем внимание към важността на консултиране със специалисти по акустика при проектирането на сгради и съоръжения. Проектираната и изпълнена навреме и качествено шумоизолация от опитни професионалисти е най- ефективна, а разходите за направата й по време на строеж са в пъти по-малки отколкото ако се наложи да се прави след завършване на проект.

Свързани продукти

DECIBEL LTD. - Децибел ООД /офис и шоурум/
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването и анализиране на трафика. Повече за "бисквитките" можете да разберете ТУК.