Звукоизолация Decibel Block System™

1. Вид преградна стена
2. Обкантваща SBR лента
3. Вибро окачвач PI mini
4. Носеща конструкция
5. Вид акустичен пълнеж
6. Високоплътна плоскост
7. Вид звукоизолационна мембрана
8. Финишен слой от гипсокартон

Предназначение и описание

Decibel Block System™ е звукоизолация за стена подходяща за най - висока степен на шумоизолация на жилищни, обществени и индустриални сградиСистемата от звукоизолационни и звукопоглъщащи плоскости се монтира към съществуващата стена, посредством виброизолационни окачвачи PI - mini™ и конструкция. Звукоизолационните свойства на Decibel Block System™ са между 15 и 24 dB, в зависимост от вида на съществуващата стена, дебелината на системата и използваните компоненти - различни видове и дебелини на акустични пълнежи, звукоизолационни мембрани и високоплътни плоскости. Тази системата е подходяща и за монтаж към леки преградни стени от гипсокартон. Използваната комбинация от звукоизолационни материали с различна плътност и еластичност, звукопоглъщащ слой с допълнително увеличена площ и виброизолационни крепежни компоненти, гарантира постигане на максимално високи звукопонижаващи резултати. Звукоизолационната система е разработена в съответствие с най - новите тенденции в звукоизолационните конструкции и измерена опитно през 2015 г. в тестова лаборатория съгласно стандартът EN ISO 10140 - 2:2010.

За постигане и засилване на ефекта на  звукоизолацията на стена, ние препоръчваме направа на звукоизолация на под или звукоизолация за таван, в зависимост от това, къде се намира звукоизточника.

 

 

Приложение и монтаж

Правилният монтаж и спазване на последователността от стъпките за изпълнение е от съществено значение за достигане на пълния потенциал на системата. Препоръчително е монтажът на тази система да се изпълни от специалист - монтажник на звукоизолационни и акустични системи. За повече информация относно монтажа и цените на система, моля свържете се с нас на sales@decibel.bg.

Техническа информация

Дебелина на системата 70 - 200 мм
Тегло на системата 21,7 кг/м² - 41,8 кг/м²
Видове акустичен пълнеж IZO SOUND, Decibel acoustic foam, Visto 48, TECWOOL
Видове звукоизолационни мембраниPolysound, DCvisco
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването и анализиране на трафика. Повече за "бисквитките" можете да разберете ТУК.