1 Април 2019

DECIBEL беше част от MADE EXPO 2019

Този Март DECIBEL стана част от едно от най-мащабните изложения за строителни материали в Европа - MADE EXPO, в Милано, Италия.

Изложението MADE е най-важното търговско изложение в Италия за строителната индустрия и едно от най-значимите събития в Европа, посветени на архитектурата и строителството.

Изданието на MADE 2019 се фокусира върху качеството на живот, развиващите се аспекти свързани с градската и инфраструктурната регенерация и основните съставки на съвременен живот: комфорт, безопасност, устойчивост и иновации.

Четири специализирани изложения бяха събрани под един покрив, показвайки на посетителите най-доброто, което пазарът може да предложи по отношение на материали, звукоизолация, конструкционни системи, прозорци и врати, решения за облицовки, повърхности, софтуер и хардуер.

Част от изложението стана и международното състезание по архитектура на Archmarathon Architecture, което допринесе за представяне на най-добрите проекти чрез поставяне на 30 национални и международни студия в директна конкуренция в 14 категории.

Също така в изданието тази година имаше и "Фокус върху гостоприемството" чрез поредица от срещи, посветени на хотелиерския сектор, подчертавайки по същество централния характер на връзките между проектиране, архитектура, инженеринг и реконструкция на национално ниво.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването и анализиране на трафика. Повече за "бисквитките" можете да разберете ТУК.